Mededeling voor Baantjes Zwemmers op woensdag en zondag van 10:00 tot 11:00

03-05-2024
03-05-2024

Mededeling voor Baantjes Zwemmers op woensdag en zondag van 10:00 tot 11:00

Zoals meerdere van jullie al hadden opgemerkt gaat het reserveren vanaf volgende week op twee dagen open om 10:15, terwijl op dat moment ook baantjes zwemmen bezig is. Het betreft de woensdag en de zondag van 10:00 tot 11:00.

Om ook deze twee groepen een eerlijke kans te geven hebben we gekozen dat jullie je voor de les bij de balie kunnen melden en daar aan mogen geven of jullie een reservering willen plaatsen voor de week erop. Dit zullen wij alleen voor deze twee groepen doen. De woensdag kun je dan dus voor de woensdag daarna reserveren en de zondag voor de zondag daarna. Het is niet mogelijk om voor andere dagen te laten reserveren.

Onze kassamedewerker zal vanaf 10:15 jullie gewenste activiteit proberen te reserveren. Weet echter dat onze kassamedewerker op dezelfde manier een plek reserveert als klanten. Het is dus ook eens mogelijk dat een les snel vol is geboekt en ook de kassamedewerker het niet lukt je reservering te maken. Een kassamedewerker bij ons heeft geen speciale rechten om iemand voorrang te geven.