Aquajoggen

Corona informatie

Voorwaarden: - Aanwijzingen van personeel dienen te allen tijde opgevolgd te worden - Aan- en uitkleden alleen in de daarvoor bestemde cabine - Alleen uw handdoek, badslippers en zwembenodigdheden mag u meenemen naar de zwemzaal, u kunt gratis gebruik maken van een locker, de ingeworpen munt komt retour - De douches zijn geopend - Het aantonen van een QR-code is alleen nodig als u gebruik wilt maken van onze horeca, in de rest van onze accommodatie is de QR-code niet verplicht - Reserveren is verplicht, dit kan uitsluitend telefonisch

Aquajoggen

Aquajoggen is een training in het water, waarbij je oefeningen doet zonder de grond te raken. De deelnemers krijgen allemaal een ‘wetbelt’ (buikriem) om, waardoor men blijft drijven. De oefeningen worden allemaal uitgevoerd in verticale (staande) positie.

Aquajoggen is als hardlopen in het water, met een minimale kans op blessures. De lessen zorgen ervoor dat je fit blijft, je uithoudingsvermogen verbetert en er calorieën worden verbrand. Door de oefeningen in het water te doen, worden er meer spieren gebruikt dan wanneer deze op ‘het droge’ worden gedaan. Daarbij zorgt de energieke muziek voor een extra stimulans om het beste uit jezelf te halen.

De 10-badenkaart is 12 weken geldig.

Tijden

Woensdag

19:30 - 20:30

Tarieven

Los bad
€ 7,50
10-badenkaart
€ 67,50
Overige tarieven
Info bij kassa