Aquabootcamp

Corona informatie

Voorwaarden: - Aanwijzingen van personeel dienen te allen tijde opgevolgd te worden - Aan- en uitkleden alleen in de daarvoor bestemde cabine - Alleen uw handdoek, badslippers en zwembenodigdheden mag u meenemen naar de zwemzaal, u kunt gratis gebruik maken van een locker, de ingeworpen munt komt retour - De douches zijn geopend - Het aantonen van een QR-code is alleen nodig als u gebruik wilt maken van onze horeca, in de rest van onze accommodatie is de QR-code niet verplicht

Aquabootcamp

AquaBootcamp is een training met zwem-, kracht- en conditionele oefeningen. De lessen AquaBootcamp zijn gevarieerd en uitdagend. Er wordt zowel in het zwembad, als op ‘het droge’ gesport. De lessen staan voor actie, snelheid, afwisseling, herhaling en samenwerking. Door deel te nemen aan AquaBootcamp word je fit en zal je uithoudingsvermogen verbeteren. Verder is het natuurlijk ook leuk om met een groep mensen actief bezig te zijn in het water. In het water is er minder kans op eventuele blessures.

Deze activiteit is zeer geschikt voor fanatieke sporters, maar ook beginners kunnen aan Aquabootcamp deelnemen. Je bepaalt je eigen tempo, waardoor iedereen bij kan blijven.

Ga jij de uitdaging aan!?

De 10-badenkaart is 12 weken geldig.

Tijden

Maandag

20:00 - 20:45

Tarieven

Los bad
€ 7,50
10-badenkaart
€ 67,50
Overige tarieven
Info bij kassa