Nieuws

28-06-2022

Nieuwe 'luie' trap

Vanaf 22 juni is er een nieuwe voorziening bij. Een wegneembare trap met zeer veilige hellingshoek en twee stevige leuningen waaraan de zwemmer zich vast kan houden bij het te water gaan en eruit komen.

02-06-2022

Ons bad gaat op woensdag avond sluiten

Helaas kampt ons zwembad, zoals vele andere bedrijven, op dit moment met een groot personeelstekort. Door dit te kort zijn wij genoodzaakt om ons zwembad op woensdag avond te sluiten. Op woensdag 15 juni zullen wij voor de laatste keer open zijn.

15-05-2022

OPENSTAANDE VACATURES ZWEMCENTRUM IN DE BENDE LANDGRAAF

Beschik jij over de persoonlijkheid en competenties waar zwemcentrum In de Bende in Landgraaf (doelgroepenbad) behoefte aan heeft en overweeg je een nieuwe werkkring? Dan is hier je kans om actief mee te bouwen aan onze nieuwe bedrijfsstructuur en -cultuur. We hebben een vacature voor de functie als zwemonderwijzer. Voel je je hierin thuis, solliciteer dan gewoon.

17-03-2022

Voor zwemlessen ben je in goede handen bij In de Bende

12-02-2022

Digitale nieuwsbrief

Om belangstellenden nog beter en sneller te informeren over actuele ontwikkelingen bij Zwemcentrum In de Bende, starten wij bij voldoende belangstelling  een proef met een digitale nieuwsbrief.

15-01-2022

Wij mochten het Keurmerk Veilig & Schoon ontvangen

Het nieuw Landgraafs Zwemcentrum In de Bende ontving maandag 13-12-2021 het Keurmerk Veilig & Schoon. Wethouder Freed Janssen ontvangt het Keurmerk tijdens een bijeenkomst in het nieuwe zwembad uit handen van Mariska Hol, kwaliteitsmanager bij de Nationale Raad Zwemveiligheid.