OPENSTAANDE VACATURES ZWEMCENTRUM IN DE BENDE LANDGRAAF

15-05-2022
15-05-2022

OPENSTAANDE VACATURES ZWEMCENTRUM IN DE BENDE LANDGRAAF

Beschik jij over de persoonlijkheid en competenties waar zwemcentrum In de Bende in Landgraaf (doelgroepenbad) behoefte aan heeft en overweeg je een nieuwe werkkring?

Dan is hier je kans om actief mee te bouwen aan onze nieuwe bedrijfsstructuur en -cultuur We hebben vacatures voor drie verschillende functies die door de gewenste flexibiliteit in ons klein team in elkaar grijpen. Voel je je hierin thuis, solliciteer dan gewoon.

Dit zijn de vacatures:

Vacature instructeur (m/v; minimaal 20 uur per week)

- Je bent enthousiast zwemleraar en weet dat enthousiasme aan je pupillen over te brengen. Je bent in bezit van één van de volgende diploma’s: CIOS met aantekening zwemonderwijzer; A.L.O. of Zweminstructeur ABC. Vaardigheid in het geven van lessen in Aquafit, Fifty gym, Aquajoggen en/of Patiëntengroepen is een pré.

Een pre vormen ook: BHV Diploma; EHBO Diploma; ZRZ Diploma (zwemmend redden in zwembaden). Je vat je taak breed op en begrijpt dat daar naast instructie en toezicht ook schoonmaakactiviteiten bij horen zodat ook je opvolger in het rooster met zijn klanten kan starten op een wijze die ons kwaliteitskeurmerk Veilig & Schoon eer aan doet.

Wat verwachten wij van een kandidaat

- Flexibel te zijn, werkdagen worden verdeeld van maandag tot en met zondag, van ’s ochtends tot ’s avonds.

- Kunnen werken in teamverband en elkaar in goed overleg aanvullen en versterken.

- Bij gelijke geschiktheid is er op dit moment een voorkeur voor mannelijke werknemers omdat die momenteel ondervertegenwoordigd zijn in het team.

Wat bieden wij:

- Beloning volgens CAO zwembaden

- Verdere opleidingsmogelijkheden

- Een plaats in een platte organisatie in een informele sfeer.

Informatie:

- Nadere informatie te verkrijgen bij Adriënne van de Laar (locatiemanager)

op telefoonnummer 045-5698181

Ben je geïnteresseerd? Stuur je sollicitatie met motivatie en CV naar info@indebende.nl