Aquaspinnen

Corona informatie

Voorwaarden: - Aanwijzingen van personeel dienen te allen tijde opgevolgd te worden - Aan- en uitkleden alleen in de daarvoor bestemde cabine - Alleen uw handdoek, badslippers en zwembenodigdheden mag u meenemen naar de zwemzaal, u kunt gratis gebruik maken van een locker, de ingeworpen munt komt retour - De douches zijn geopend - Het aantonen van een QR-code is alleen nodig als u gebruik wilt maken van onze horeca, in de rest van onze accommodatie is de QR-code niet verplicht - Reserveren is verplicht, dit kan uitsluitend telefonisch

Aquaspinnen

Aquaspinnen wordt ook wel ‘fietsen in het water’ genoemd. Alle deelnemers gaan een denkbeeldige route afleggen op de hydrorider, de fiets in het water. Zo nu en dan worden er ook oefeningen op de fiets gedaan.

Door de weerstand van het water zorgt deze activiteit voor een intensieve conditietraining met een hoge vetverbranding. Door het tempo en de houding worden verschillende spiergroepen gebruikt en getraind. In het water is de kans op blessures minimaal. Natuurlijk zorgt de opzwepende beat voor een extra stimulans.

Het is bij deze activiteit verplicht om (water) schoenen te dragen.

De 10-badenkaart is 12 weken geldig.

Tijden

Dinsdag

10:00 - 10:45

Tarieven

Enkele les
€ 8,00
10-badenkaart
€ 72,00
Overige tarieven
Info bij kassa