Fifty-fit

Fifty-fit

Fifty-fit is een combinatie van gymnastiek en Aquarobic. Het wordt gegeven in het ondiepe gedeelte van het zwembad, waardoor de belasting van het staan wordt verminderd. Het water maakt het makkelijker om lang te blijven staan, zonder het evenwicht te verliezen. Deze vorm van beweging is bij uitstek geschikt voor hen die laagdrempelig en veilig willen sporten, maar wel graag in groepsverband willen bewegen. Zo komen de conditie, coördinatie, lenigheid, kracht en snelheid aan bod. De oefeningen worden vaak op de maat van de muziek gedaan, maar deelnemen op eigen tempo is ook mogelijk. U kunt altijd zelf bepalen hoe intensief u mee doet aan de les.

Veiligheid
Om deel te mogen nemen aan fifty-fit heeft u geen zwemdiploma nodig. Het programma is bedoeld om vijftigplussers op een sportieve en veilige manier in het water bezig te laten zijn. Wie niet in het diepe gedeelte van het bad wil of kan, hoeft dit ook niet te doen. Door het water wordt de belasting een stuk lichter, waardoor er minder kans bestaat op blessures of valgevaar. Bovendien geeft het water ontspanning, het stimuleert de bloedsomloop en houdt de gewrichten soepel.      

Voor ieder wat wils
Met de 10-badenkaart voor het fifty-fit programma kunt u deelnemen op alle dagen. U kunt zo variëren in dagen en tijden en kiezen wat het beste bij u past. U mag ook elke keer een dag kiezen.

Koffiemorgen
Uiteraard is fifty-fit niet alleen bedoeld om in beweging te blijven, maar ook voor de gezelligheid. Voor en na het fifty-fit treffen de deelnemers elkaar om een kopje koffie of thee te drinken en even bij te kletsen.

Reserveren is alleen verplicht op de donderdag. Dit kan telefonisch via 045-5698181 of via ons reserveringsysteem: www.indebende.nl/reserveren en bij de balie.

De 10-badenkaart is 1 jaar geldig.

Er kunnen maximaal 2 badenkaarten per pashouder aangeschaft worden en er mogen per activiteit maximaal 3 badenkaarten met tegoeden op een ledenpas aanwezig zijn.

Tijden

Dinsdag

11:00 - 11:45

Woensdag

11:00 - 11:45

Donderdag

11:00 - 11:45

Tarieven

Enkele les
€ 8,00
10-badenkaart
€ 72,00
Overige tarieven
Info bij kassa