Hydrotherapie

Corona informatie

Voorwaarden: - In onze accommodatie telt dat er ten allen tijde 1,5 meter afstand moet worden gehouden, zwemmen mag alleen op 1,5 meter afstand van anderen. Voor zover noodzakelijk voor de reguliere uitoefening van de activiteit in het water is afstand houden niet nodig. - Vooraf moet er een gezondheidsverklaring worden ingevuld - De kluisjes dienen gebruikt te worden; alleen handdoek, slippers en zwem benodigdheden mogen in de zwemzaal meegenomen te worden. - Kleedaccommodaties mogen gebruikt worden - Douches kunnen nog niet gebruikt worden - Aanwijzingen van personeel en beveiliging dienen altijd opgevolgd te worden - Het zitgedeelte in de hal en horeca is vooralsnog gesloten en het ophouden in de hal/ horeca is ook niet toegestaan - Het is wel mogelijk om koffie, frisdrank en ijs te krijgen, die men vervolgens buiten kan nuttigen - Reserveren is verplicht

Hydrotherapie

Bewegen in water is voor mensen met stijve spieren en/of gewrichtsproblemen een verademing; het water maakt licht, water draagt en het warme water van 32 graden ontspant en vermindert pijn.

 

Wat:     

Bewegingsactiviteiten in het water waarbij alle spieren en gewrichten aan bod komen waardoor conditie, mobiliteit en spierkracht worden bevorderd. Er wordt rekening gehouden met persoonlijke klachten of beperkingen.

 

Voor wie:

Voor volwassenen met reumatische, chronische (pijn) of orthopedische klachten, fibromyalgie of als revalidatie.

Na de zomervakantie starten wij met Hydrotherapie op vrijdag van 13:15 tot 14:00

10-badenkaarten zijn 12 weken geldig

Tarieven

Losse les
€6,00
10-badenkaart
54,00