Zwemles voor volwassenen

Corona informatie

Door de huidige corona maatregelen kunnen wij het Zwemles voor volwassenen helaas op dit moment niet aanbieden. Volg ons op Facebook of houd onze website in de gaten voor toekomstige informatie.

Zwemles voor volwassenen

Heeft u altijd al willen leren zwemmen, maar daar nooit de kans voor gehad? Wij bieden u nu die kans met ‘Zwemles voor Volwassenen’.

Zwemveiligheid voor volwassenen is net zo belangrijk als voor kinderen, daarom bieden wij ook zwemlessen aan voor volwassenen. Deze lessen gaan alleen door bij een minimaal 3 deelnemers. Zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom.

Speciaal voor iedereen vanaf 18 jaar worden er zwemlessen aangeboden, net zoals bij het Zwem ABC. De zwemlessen voor volwassenen zijn voor mensen die helemaal niet kunnen zwemmen, het zwemmen zijn verleerd of bang zijn (geworden) in het water. U maakt tijdens de lessen opnieuw kennis met de beginselen van het zwemmen. De instructeurs zijn geduldig en begeleiden u intensief. De beginnende zwemslagen, zoals de schoolslag en enkelvoudige rugslag, worden u aangeleerd. De zwemlessen kunnen worden afgesloten met diploma’s.

10-badenkaarten zijn 12 weken geldig.

Tijden

Dinsdag

13:15 - 14:00
19:45 - 20:30

Tarieven

Enkele les
€ 7,50
10-badenkaart
€ 67,50
Inschrijfgeld
€ 16,00
Diploma zwemmen
€ 15,00