Zwemles voor volwassenen

Corona informatie

Voorwaarden: - Aanwijzingen van personeel dienen te allen tijde opgevolgd te worden - Aan- en uitkleden alleen in de daarvoor bestemde cabine - Alleen uw handdoek, badslippers en zwembenodigdheden mag u meenemen naar de zwemzaal, u kunt gratis gebruik maken van een locker, de ingeworpen munt komt retour - De douches zijn geopend - Het aantonen van een QR-code is alleen nodig als u gebruik wilt maken van onze horeca, in de rest van onze accommodatie is de QR-code niet verplicht

Zwemles voor volwassenen

Heeft u altijd al willen leren zwemmen, maar daar nooit de kans voor gehad? Wij bieden u nu die kans met ‘Zwemles voor Volwassenen’.

Zwemveiligheid voor volwassenen is net zo belangrijk als voor kinderen, daarom bieden wij ook zwemlessen aan voor volwassenen. Deze lessen gaan alleen door bij een minimaal 3 deelnemers. Zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom.

Speciaal voor iedereen vanaf 18 jaar worden er zwemlessen aangeboden, net zoals bij het Zwem ABC. De zwemlessen voor volwassenen zijn voor mensen die helemaal niet kunnen zwemmen, het zwemmen zijn verleerd of bang zijn (geworden) in het water. U maakt tijdens de lessen opnieuw kennis met de beginselen van het zwemmen. De instructeurs zijn geduldig en begeleiden u intensief. De beginnende zwemslagen, zoals de schoolslag en enkelvoudige rugslag, worden u aangeleerd. De zwemlessen kunnen worden afgesloten met diploma’s.

10-badenkaarten zijn 12 weken geldig.

Tijden

Dinsdag

13:15 - 14:00
19:45 - 20:30

Tarieven

Enkele les
€ 7,50
10-badenkaart
€ 67,50
Inschrijfgeld
€ 16,00
Diploma zwemmen
€ 15,00