Zwemvaardigheid

Zwemvaardigheid

Zijn alle zwemdiploma’s behaald, maar wil uw kind nog doorleren? Dat kan, door deel te nemen aan de lessen Zwemvaardigheid.

In de zwemvaardigheid lessen nodigen we kinderen op een uitdagende manier uit om hun zwemtechnieken nóg verder te verbeteren. Daarnaast krijgen de leerlingen nieuwe zwemtechnieken aangeleerd. Voor deelnamen aan de zwemvaardigheid is geen zwemdiploma nodig, maar enige zwemvaardigheid is wel vereist. Net zoals bij het Zwem ABC, worden ook de lessen Zwemvaardigheid afgesloten met diploma’s.

10-badenkaarten zijn 1 jaar geldig

Er kunnen maximaal 2 badenkaarten per pashouder aangeschaft worden en er mogen per activiteit maximaal 3 badenkaarten met tegoeden op een ledenpas aanwezig zijn.

Aanmelden nieuwe lesklant voor de diploma’s ZVH 1 t/m 3

 Wanneer u uw kind wil aanmelden voor de lessen ZVH 1 t/m 3, kunt u het beste naar het zwembad bellen (0455698181) of een mail sturen naar info@indebende.nl. Langskomen mag natuurlijk ook.

Een van onze medewerkers kan u dan zeggen of er een plaats beschikbaar is. Meestal kan uw kind meteen beginnen.

Bij aanvang van de zwemlessen bent u verplicht om een pasje aan te schaffen; deze wordt gebruikt om de zwemleskaarten op te zetten. De kosten van dit pasje inclusief administratiekosten zijn € 11,00. Het pasje blijft uw bezit.

Tijden

Dinsdag

19:00 - 19:45

Tarieven

Enkele les
€ 11,00
10-badenkaart
€99,00